Sági Emese

SELF-WELLNESS

Önismereti wellness nap – június 12. szombat

Tegyél szert nagyobb önbizalomra!
online csoportos coaching

Mit nyersz, ha részt veszel?

Nyersz egy napot, énidőt, ami a tiéd, Rólad és Neked szól. Ez a nap az önbizalmad építésének következő lépcsője lehet. Közelebb kerülsz önmagadhoz és közben tudatosítod saját értékességed, megéled az önmagadba vetett hitet.

Miért online nap?

Együtt lehetünk úgy, hogy közben egy igazán biztonságos közegedből -a saját otthonodból vehetsz részt a programon. Nincs utazási idő, nem kell maszkban feszengened… a technika is  támogat ezen a napon; a fejlődésedet, a belső munkádat teszi egy új élménnyé.

Mire számíthatsz?

Két elkötelezett coach, Marianna és Emese kísér és támogat abban, hogy a „wellness” maradandó legyen, képes légy fejlődni, új nézőpontot találni, lásd, hogy épülhet be az önbizalom mindennapjaidba. Ezen a szombaton sok izgalmas, interaktív feladatba merülhetsz olyan emberekkel együtt, akik az önbizalom témájában szeretnének előrébb jutni.

Milyen témaköröket érintünk?

önbizalom, önértékelés, saját értékeink, hit, elért céljaink, korlátozó hiedelmek, hála, önbizalomépítés lehetőségei, önszeretet…

Kik a többiek, akikkel együtt töltöd az időt?

Június 12-én 6-8 nyitott, érdeklődő és önmagáért is elkötelezett ember dolgozik együtt! Ez a munka most nem a verejtékes munkáról szól, de ez mégis munka! Ezt az időt önmagunk megmunkálására fordítunk, fordítod!

Milyen módszerekkel dolgozunk? Milyen kérdések várhatóak?

Coaching: gestalt szemlélet, megoldásközpontú coaching, NLP és egyéb izgalmas területek módszereiből merítünk, hogy minél színesebb programot nyújthassunk. Biztonságos teret biztosítunk ahhoz, hogy kivedd a legtöbbet ebből a tematikus napból!
Megdolgozzuk az önbizalmad, mélyülni fogunk a témában. A feladatok segítenek abban, hogy az eszköztárad még több “eszközéhez” hozzáférhess! Egyéni, csapat és páros feladatokkal is készülünk!

Hogyan készülj a csoportos coachingra?

Érkezz kipihenten 5-6 perccel kezdés előtt, hogy időben indulhassunk. Készíts magad mellé füzetet, írószert és innivalót arra az esetre, ha megszomjaznál.

Mi a jelentkezés feltétele?

A jelentkezés feltétele a lenti kontaktok valamelyikén helyet foglalni az adott programra. A foglalás visszaigazolásakor néhány kérdést kapsz válaszul (díjbekérő kiállításához illetve önismereti utadról, hogy még tisztábban láthassuk a csoport összetételét). A foglalás után a részvételi díj utalásával válik biztossá a helyed! Minden technikai információt szintén e-mailben kapsz meg!

Részvételi díj

early bird ár május 30-ig: 25 000 Ft/fő

május 30. után: 32 000 Ft/fő

Ha kérdésed van, kihez fordulhatsz?

Ha úgy gondolod, Neked szól ez a program, vagy ha többet szeretnél tudni erről az önismereti wellness napról keress minket:

Horváth Marianna & Sági Emese

 

error: Védett tartalom !!
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).

Facebook