Sági Emese

Bemutatkozás

Ondrikné Sági Emese vagyok, Gestalt terapeuta gyakornok, coach és karrier tanácsadó. Jelenleg vidéken élek a családommal, a férjemmel és a nagylányommal.

A végzettségeimet tekintve angol szakos nyelvtanár (Miskolci Egyetem, Bölcsészettudományi Kar angol nyelvtanári szak); idegenforgalmi ügyintéző, szállodás, idegenvezető technikus (Eötvös József Iskolaalapítvány Szakközépisk.); humánmenedzsment szakértő (Budapesti Corvinus Egyetem) és coach (EMCC – GROW Integratív Coach képzés Foundation és Practitioner) tanulmányokat végeztem. 2021-től a Magyar Gestalt Intézetében a Gestalt terapeuta képzést kezdtem meg amit várhatóan 2025-ben fejezek be.

Több, mint húsz év alkalmazotti lét után fejest ugrottam a vállalkozói életbe, ami bár több kihívás elé állított, mégis hatalmas ajándék számomra.

A szakmai pályafutásom során voltam nyelvtanárnő, titkárnő, HR csoportvezető, majd osztályvezető. Mindig azt kerestem, az töltött el boldogsággal, ha segíthettem a környezetemnek. Mind a coaching, mind a karrier támogatás egy olyan értékteremtő szolgáltatás, amiben a legjobbat hozhatom ki a coachee-ból, azaz kliensből és egyúttal magamnak is nyereséget teremtek az önfejlesztés terén, mert minden egyes coaching egy win-win kimenetelt eredményező folyamat!

Amikor elindultam az önfejlesztésemben, rájöttem, hogy mi akarok lenni: Válasz Vadász, aki keresi a legjobb erőforrásokat önmagában, a számára legjobb megoldást és a legtöbb lehetőséget, hogy mindig lehessen választani.

A vadászat pedig abban rejlik, hogy a lehető legprecízebb módon tartok a célra, fókuszálok abba az irányba, ami felé el akarok jutni. Ezt a látcsövemet: a coaching szemléletet adom át örömmel az üzleti partnereimnek, hogy reziliens módon haladjanak a megoldásaikkal a legfőbb céljuk felé.

Hiszem, hogy:

  • a leírt és a kimondott szavaknak hatalmas ereje van;​
  • nem elég álmodozni, de el is kell indulni a céljaink felé, ha igazán akarjuk őket;​
  • a pozitív életszemlélet pozitív környezetet tükröz vissza ránk;
  • erőforrásaink hatalmas kincsek, fel kell ismerni őket, meg kell látni, hogy ezek bennünk vannak és bátran használni kell őket;
  • az erőszakmentes kommunikáció ismerete és alkalmazása már a siker egyik alappillére;
  • nincs teljes tökéletesség;
  • vannak tökéletes pillanatok, percek, akár órák, amelyek boldogsággal, büszkeséggel töltenek el;
  • az életünk bármely területét átkeretezhetjük;
  • a hála és a szeretet kifejezése viszi előre a világot.
  • Hiszem, hogy sosincs túl későn elindulni egy új cél felé!
error: Védett tartalom !!
This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).

Facebook