Sági Emese

Bemutatkozás

Ondrikné Sági Emese vagyok, Gestalt terapeuta gyakornok, coach és karrier tanácsadó. Jelenleg vidéken élek a családommal, a férjemmel és a nagylányommal.

A végzettségeimet tekintve angol szakos nyelvtanár (Miskolci Egyetem, Bölcsészettudományi Kar angol nyelvtanári szak); idegenforgalmi ügyintéző, szállodás, idegenvezető technikus (Eötvös József Iskolaalapítvány Szakközépisk.); humánmenedzsment szakértő (Budapesti Corvinus Egyetem) és coach (EMCC – GROW Integratív Coach képzés Foundation és Practitioner) tanulmányokat végeztem. 2021-től a Magyar Gestalt Intézetében a Gestalt terapeuta képzést kezdtem meg amit várhatóan 2025-ben fejezek be.

Több, mint húsz év alkalmazotti lét után fejest ugrottam a vállalkozói életbe, ami bár több kihívás elé állított, mégis hatalmas ajándék számomra.

A szakmai pályafutásom során voltam nyelvtanárnő, titkárnő, HR csoportvezető, majd osztályvezető. Mindig azt kerestem, az töltött el boldogsággal, ha segíthettem a környezetemnek. Mind a coaching, mind a karrier támogatás egy olyan értékteremtő szolgáltatás, amiben a legjobbat hozhatom ki a coachee-ból, azaz kliensből és egyúttal magamnak is nyereséget teremtek az önfejlesztés terén, mert minden egyes coaching egy win-win kimenetelt eredményező folyamat!

Amikor elindultam az önfejlesztésemben, rájöttem, hogy mi akarok lenni: Válasz Vadász, aki keresi a legjobb erőforrásokat önmagában, a számára legjobb megoldást és a legtöbb lehetőséget, hogy mindig lehessen választani.

A vadászat pedig abban rejlik, hogy a lehető legprecízebb módon tartok a célra, fókuszálok abba az irányba, ami felé el akarok jutni. Ezt a látcsövemet: a coaching szemléletet adom át örömmel az üzleti partnereimnek, hogy reziliens módon haladjanak a megoldásaikkal a legfőbb céljuk felé.

Hiszem, hogy:

  • a leírt és a kimondott szavaknak hatalmas ereje van;​
  • nem elég álmodozni, de el is kell indulni a céljaink felé, ha igazán akarjuk őket;​
  • a pozitív életszemlélet pozitív környezetet tükröz vissza ránk;
  • erőforrásaink hatalmas kincsek, fel kell ismerni őket, meg kell látni, hogy ezek bennünk vannak és bátran használni kell őket;
  • az erőszakmentes kommunikáció ismerete és alkalmazása már a siker egyik alappillére;
  • nincs teljes tökéletesség;
  • vannak tökéletes pillanatok, percek, akár órák, amelyek boldogsággal, büszkeséggel töltenek el;
  • az életünk bármely területét átkeretezhetjük;
  • a hála és a szeretet kifejezése viszi előre a világot.
  • Hiszem, hogy sosincs túl későn elindulni egy új cél felé!
error: Védett tartalom !!

Facebook